Gå til indhold

Skræddersyede gardiner til private og erhverv

Om Kirkeløkke Gardiner

Kirkeløkke Gardiner er en selvstændig afdeling i Malerfirmaet Kirkeløkke, der drives af Malermester Jakob Kirkeløkke. 

Jakobs hustru, Signe Kirkeløkke, der gennem mange år har været en del af malerfirmaet med ansvar for økonomi og markedsføring, er ofte blevet spurgt om gardinløsninger af kunderne. Derfor blev det med tiden ikke svært at se, at der var et behov i markedet indenfor skræddersyede gardiner som vi kunne være med til at dække. På den baggrund fik hun ideen til Kirkeløkke Gardiner.

For Signe, er det vigtigt at levere kvalitet og personlig service. Kunderne skal føle sig trygge og godt behandlet i hele processen, lige fra første kontakt til monteringen af gardinerne. I foråret 2021 blev John Schmidt ansat som konsulent og montør i firmaet. John har mere end 30 års erfaring som gardinkonsulent og montør. Han kan derfor bidrage med masser af erfaring og know-how indenfor de forskellige typer gardiner og opsætninger.  

Kirkeløkke Gardiner tilbyder samlede løsninger, hvor vi, sammen med jer kunder, finder frem til de helt rigtige gardiner, der matcher jeres drømme. 

Udover, at vi gerne vil tilbyde god service, så vil vi også gerne tilbyde en høj standart af produkter. Derfor fører vi kun gardiner af bedste kvalitet, fra professionelle leverandører.

Vi glæder os til at høre fra jer, og forhåbentlig få lov til at opfylde jeres drømme og ønsker om gardiner og solafskærmning.

 

 

 

Mød vores konsulenter

Indehaver og konsulent

Signe Kirkeløkke

Tlf.: 29 41 16 75

Mail: signe@klgardiner.dk

Konsulent og montør

John Schmidt

Tlf.: 22 77 78 55

Mail: mail@klgardiner.dk

Kontakt os for en uforpligtende snak

Back to top